WebMake is een klein internetbedrijf, op 1 september 2015 opgericht, en bevindt zich in Hardinxveld-Giessendam. De drijvende kracht achter WebMake is Henk Verschoor.

Henk Verschoor

Henk Verschoor is geboren in 1994 en op dit moment student op het Hoornbeeck College in Rotterdam. Daar volgt hij de opleiding applicatie-ontwikkeling. Tijdens de stages is hij in aanraking gekomen met het maken van websites en het bouwen van apps.

Filosofie

WebMake heeft een geheel eigen kijk op de markt, en de daarbij behorende filosofie. WebMake gelooft namelijk niet in de kracht van het geld. Geld is nodig om te kunnen leven, maar geld maakt niet gelukkig. Ook maakt het uitgeven van geld niet gelukkig. Daarom hanteren wij lagere prijzen dan de meeste van onze concurrenten.

Waar WebMake wel in gelooft? In het verbeteren van de wereld met de techniek van nu. De techniek en de mogelijkheden zijn ten dienste van de mens. De mens is niet in dienst van de techniek, al lijkt het daar soms wel op.

WebMake brengt dit in praktijk door de vraag van de klant, u, te koppelen aan een passende (digitale) oplossing. Hierdoor zijn al onze producten maatwerk en leveren wij niet iets op waar u niets mee kunt. Bent u benieuwd naar wat WebMake voor u kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op!

Share This