App

Heeft u een geniaal idee? Wilt u de wereld verbeteren? Houdt u van gemak en wilt u uw klanten het ook gemakkelijk maken? Laat dan een app maken! Twijfelt u nog? Lees dan snel verder!

Waarom?

  • Iedereen heeft een smartphone;
  • Met een druk op de knop zijn mensen in uw app;
  • Een app is klantenbinding;
  • Extra verkoopkanaal, dus meer omzet!
  • Eigentijdse uitstraling;

Hoe?

Er zijn verschillende manieren om een app te maken. U kunt op het internet met een appbuilder werken, een app laten maken door een duur bedrijf of een app laten maken door WebMake!

Als u een geniaal idee heeft waar u een app voor nodig zou kunnen hebben gaan wij eerst met u in gesprek. Wat wilt u er mee? Welke doelgroep heeft u? Voor welke platformen? Is het haalbaar? Wat kan een app? Wat kan WebMake daarin betekenen? En, niet de onbelangrijkste vraag: Wat mag het kosten?

Daarna stellen wij een offerte op. Indien u akkoord gaat, gaan wij aan de slag.

En dan?

Veel blogs zijn gekoppeld aan social media. Wij kunnen die koppeling voor u instellen. Zodra u een artikel online zet wordt deze ook op de sociale media geplaatst. Zo trekt u nog meer lezers! Ook kunnen wij een mailservice inrichten die uw lezers op de hoogte houdt en informeert als er een nieuwe blog is geplaatst.

Ook hebben wij ervaring met diverse reactie-systemen. Wij helpen u met het tegenhouden van spamberichten die geplaatst kunnen worden bij uw blog, helpen u bij het modereren van de reacties.

U vraagt, wij webmaken!