De mogelijkheden bij WebMake

WebMake denkt graag met u mee!
Ontvang een vrijblijvende offertePortfolio

De mogelijkheden van
WebMake

Websites en webshops

WebMake denkt graag met u mee. Vaak zien we dat (beginnende) bedrijven zich vooral richten op het uitvoeren van hun core-business. Maar vaak wordt het online-aspect vergeten. In de huidige tijd zien we echter dat er steeds meer online naar bedrijven gezocht wordt. Vooral daarom is het belangrijk dat uw bedrijf ook online te vinden is. 

In het voorjaar van 2020 zagen we een toename van het aantal online bestellingen. Veel winkeliers houden echter nog vast aan het ‘oude’ concept en omarmen een webshop (nog) niet. Ze zijn bang dat de klanten vooral online gaan shoppen, dus niet meer naar de winkel komen. Ze zijn bang dat ze niet kunnen concurreren met grote ketens als Amazon en Bol.com. Vaak is echter die angst ongegrond en bied het meer mogelijkheden. Wanneer u een goede webshop heeft kan deze juist klanten naar uw fysieke winkel trekken. Daarnaast kunt u met relatief weinig moeite toch uw omzet vergroten. 

Domeinnaamregistratie

Een .nl domeinnaam registreert u bij ons al vanaf €5,- per jaar. Dit is een vaste prijs en behoort tot een van de laagste prijzen van Nederland. Ook andere domeinnamen kunnen we registreren, vraag naar de mogelijkheden.

Vraag offerte aan » Vanaf €5,- per jaar

Hosting

Hosting is nodig om uw website te kunnen plaatsen op het internet. U kunt uw website door WebMake laten hosten vanaf €5,- per maand. Blijkt dit pakket niet genoeg te zijn, dan schakelen we in overleg over op een groter pakket. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

Vraag offerte aan » Vanaf €5,- per maand

Ontwerp en realisatie website

Bij WebMake ontwerpen we een website altijd met u samen. Eerst maken we een basis-ontwerp. Hierover kunt u uw mening geven, en vervolgens wordt het aangepast of gaan we door met het invullen van het ontwerp. Een website moet de identiteit van het bedrijf goed weergeven, daarom gaan we alleen verder als u volledig achter het ontwerp staat. 

Wij geloven dat het ontwerp van een website het meest tot zijn recht komt als u de website ook daadwerkelijk kunt zien. Daarom heeft u altijd toegang tot uw website terwijl deze gemaakt wordt. Daarom vullen wij de website vrijwel nooit met nutteloze content, maar proberen we meteen de website zoveel mogelijk te maken zoals die uiteindelijk eruit komt te zien. Dit is voor ons soms meer werk, maar bied wel een beter resultaat voor u als klant. 

Vraag offerte aan » Vanaf €200,-

Ontwerp en realisatie webshop

Veel bedrijven willen hun producten of diensten ook online gaan aanbieden. Hiervoor is een webshop bij uitstek geschikt. Een webshop is op allerlei manieren in te vullen, graag gaan we hiervoor het gesprek met u aan. Of u een webshop wilt die naadloos is geïntegreerd in uw website, of u wilt een webshop die los staat van uw website, bij ons is het allebei mogelijk. 

Ook voor het ontwerp van een webshop bent u bij ons aan het juiste adres. Hoewel we diverse webshops al gerealiseerd hebben, met hetzelfde platform, toch zien de webshops er totaal verschillend uit! Wij zien het als een uitdaging om de look-and-feel van een website te laten matchen met een webshop, en gaan graag de uitdaging met u aan!

Vraag offerte aan » Vanaf €300,-

Koppelingen met (betaal)systemen

WebMake maakt vaak gebruik van WordPress. Dit is een veel gebruikt platform en daardoor bieden de meeste bedrijven ook koppelingen aan voor WordPress. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Betaalsystemen voor uw webshop
  • Post/pakket koppeling voor uw webshop
  • Facebook integratie met uw website
  • Nieuwsberichten automatisch delen op Facebook, Twitter of Instagram
  • Producten aanbieden via platforms als Amazon, Bol.com en/of Google Shopping

 

Website optimaliseren

Een goede en snelle website wordt steeds belangrijker. Als een website niet binnen enkele seconden geladen is, kan dat meer dan 10% van de omzet schelen. Of uw bezoekers haken voortijdig af en bezoeken vervolgens de website van de concurrent. 

Dit kan voorkomen worden door de website te optimaliseren. Afbeeldingen kunnen vaak verkleind worden, bepaalde code kan samengevoegd worden of later ingeladen worden, en soms zijn er andere problemen waardoor de website traag laadt. WebMake heeft ervaring met het optimaliseren van websites.

Neem snel contact op, want zeg nou zelf: uw klanten naar de concurrent laten gaan, dat wil niemand toch?

Vraag offerte aan » Vanaf €100,-

Apps en (online) software

Steeds meer bedrijven hebben het: een app in de App Store of in de Google Play Store. Onderzoek heeft aangetoond dat als mensen een app op hun telefoon hebben, ze die meer gebruiken dan wanneer ze steeds naar een website moeten. Dat biedt mogelijkheden! Daarnaast is in een app vaak meer mogelijk dan via een website. Push-notificaties zijn hier een bekend voorbeeld van (al is dat tegenwoordig ook mogelijk via een website), maar voor bijvoorbeeld gesprekken is een app veel meer geschikt dan een website. 

Bij WebMake hebben we kennis van het maken van apps, en dat hoeft niet altijd gekoppeld te zijn aan een website. Wat dacht u van een app die gebruik maakt van Bluetooth om te communiceren met slimme apparaten? De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Heeft u geen behoefte aan een app, maar wilt u wel (online) software wat geschikt is voor uw bedrijf? Denk aan aangepaste functionaliteit voor het beheren van uw klanten, of het maken van complexe berekeningen, wij denken graag met u mee. 

App ontwerp en realisatie

Een app heeft een andere benadering dan een website. Daarom kunt u een websiteontwerp niet zomaar toepassen in een app. Bij WebMake hebben we jarenlange ervaring met het ontwerpen en realiseren van een app. Hierdoor weten we wat wel- en wat niet werkt. 

Omdat we feedback van onze klanten belangrijk vinden delen we al in een vroeg stadium een testversie van de app. Dit kan een Android-app of een iOS app zijn (of beide). Zo weet u waar we mee bezig zijn en houden we elkaar scherp.

Vraag offerte aan » Vanaf €500,-

Whitelabel

Bij een app die in de App Store of in de Google Play Store geplaatst wordt, is altijd de eigenaar van de app te zien. Standaard wordt een app onder ons account geplaatst. Indien gewenst kunnen we ook een nieuw account voor u aanmaken zodat u zelf de volledige controle over uw app heeft. Daarnaast wordt uw bedrijfsnaam getoond bij de app, dit geeft voor uw klanten meer zekerheid dat het de juiste app is. 

Vraag offerte aan » Vanaf €100,- per jaar

App publiceren in downloadwinkel

Zodra de app gereed is moet deze natuurlijk beschikbaar gesteld worden aan uw doelgroep. Wanneer dit medewerkers van een bedrijf zijn is het mogelijk om deze buiten een downloadwinkel (App Store of Google Play Store) om op het toestel te zetten. Wanneer u de app publiek wilt maken, dan moet deze in een downloadwinkel geplaatst worden. De meeste apps worden gepubliceerd in de Google Play Store (Android) en in de App Store (iOS en iPadOS). Indien gewenst is het ook mogelijk om de app te publiceren in de Microsoft Store zodat deze op een PC of laptop gebruikt kan worden. Wij verzorgen het volledige traject van plaatsen voor u. Zo bent u ervan verzekerd dat uw doelgroep altijd over de juiste versie van de app beschikt. 

Online software

In sommige gevallen is een app niet wenselijk, maar bent u wel op zoek naar een online oplossing voor uw probleem. Ook in dat geval kan WebMake voor u van betekenis zijn. Wij maken een gebruiksvriendelijke oplossing, zelfs voor de meest ingewikkelde problemen. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Vraag offerte aan » Vanaf €200,-

Onderhoudscontract

Elk jaar brengen Apple en Google een nieuwe versie uit van hun besturingssysteem. Heeft u een app, dan is het soms nodig om deze geschikt te maken voor de nieuwe versie. Maar daarnaast wilt u uiteraard ook niet dat klanten die beschikken over een ouder toestel de nieuwe versie niet meer kunnen installeren. Wij kunnen een onderhoudscontract aanbieden voor de apps die WebMake gerealiseerd heeft. Met dit onderhoudscontract zorgen we ervoor dat kleine (tekstuele) wijzigingen op verzoek doorgevoerd worden, en dat de app technisch up-to-date blijft. 

In een enkel geval kan het voorkomen dat de ondersteuning door technische redenen voor oudere toestellen gestaakt moet worden. Uiteraard zullen wij u hierover tijdig in kennis stellen en met u naar een geschikte oplossing zoeken. 

Vraag offerte aan » Vanaf €200,- per jaar

Gratis vrijblijvende inschattings-offerte

Vraag hier een gratis vrijblijvende offerte aan waarmee we een grove inschatting kunnen maken van de kosten. Indien u akkoord gaat zit u nergens aan vast! Er zal dan een gedetailleerde offerte opgesteld worden waarin de details uitgewerkt zijn.