Wilt u een vrijblijvende offerte? Heeft u een algemene vraag? Kom in contact!

WebMake is een klein bedrijf, en hecht veel waarde aan goede communicatie met onze klanten.
Daarom zijn wij op doordeweeks ook ’s avonds bereikbaar, en kunt u ons ook in het weekend bereiken! Heeft u een vraag? Dan kunt u ons bellen, mailen en schrijven.

 

Onze dienstenPortfolio

13 + 6 =

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoeveel kost een website bij jullie?

Hoeveel een website kost hangt van veel dingen af. Heeft u al een bestaande website die u wilt opknappen of wilt u een volledig nieuwe website? Wat kunt u zelf, en wat wilt u uit handen geven? Na een verkennend gesprek (telefonisch, via de mail, videobellen of op locatie) brengen we een offerte uit. Hierin staan verschillende opties beschreven, elk met hun eigen prijs. Bij ons is een simpele website al mogelijk vanaf €200,-. 

Met welk platform werken jullie?

Voor websites maken we in het algemeen gebruik van WordPress. Dit is een veelgebruikt CMS wat in de eerste instantie bedoeld was voor weblogs. Inmiddels wordt het steeds meer gebruikt voor websites en daar maken wij uiteraard gebruik van. WordPress kenmerkt zich door de eenvoud, waardoor u altijd zelf uw teksten kunt aanpassen. Hierdoor is uw website altijd up-to-date. Wilt u dit liever uit handen geven? Ook dat is bij ons mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Hebben jullie ook een onderhoudscontract?

U kunt bij WebMake ook een onderhoudscontract afsluiten. Dit kan voor uw bestaande website, of voor een website die door ons is gemaakt. Als u een website bij ons laat maken, dan zit er altijd een onderhoudscontract bij voor een jaar. Een onderhoudscontract is, zoals de naam al zegt, voor het onderhoud van uw website. Wij zorgen ervoor dat uw website up-to-date is en kleine wijzigingen doen wij gratis. Een onderhoudscontract bieden we al aan vanaf €5,- per maand!

Schrijven jullie ook teksten?

Door onze jarenlange ervaring kunnen we vaak al zien of de tekst op uw bestaande website goed is, of dat deze herschreven dient te worden. Dit kunt u door ons laten doen, maar tegen een geringe meerprijs kunnen we een tekstschrijver voor u inschakelen. U kunt uiteraard ook zelf de teksten aanleveren. 

Hoe is de hosting geregeld?

Wij geloven dat ieder bedrijf zijn eigen specialiteiten heeft. Wij zijn goed in het realiseren van websites, maar websites hosten is niet onze sport. Daarom nemen we hosting af bij andere bedrijven. Zij houden de servers up-to-date zodat de website niet vatbaar is voor bekende aanvallen. 

Een website hosten kan bij ons al vanaf €5,- per maand. Voor de meeste websites is dit pakket al voldoende. 

Hosting en domeinnaamregistratie, hoe zit dat?

Om een website te bereiken voert u de url van de website in. Dit is een domeinnaam, bijvoorbeeld webmake.eu. Deze domeinnaam moet geregistreerd worden, anders weet de browser niet waar de domeinnaam naartoe verwijst. 

Hosting is de schijfruimte die gekoppeld is aan de domeinnaam. Om een website op te bouwen zijn allerlei bestanden nodig. Deze bestanden worden op het internet geplaatst, op de servers van de hosting-aanbieder. Wanneer de domeinnaam geregistreerd is kan deze gekoppeld worden met de hosting. De website is dan bereikbaar voor iedereen via de domeinnaam.

Heeft u zelf een domeinnaam en de hosting al geregeld? Vaak is het mogelijk om bij uw huidige aanbieder te blijven. Als dit niet mogelijk of wenselijk is, dan kunnen wij de verhuizing voor u regelen. 

Hoe zit het met e-mail?

Als u via ons de domeinnaam en de hosting regelt, dan kunnen wij ook voor u de email verzorgen. Zo heeft u een e-mailadres met uw eigen domeinnaam en hoeft u geen gebruik te maken van e-mailaanbieders als Gmail of Outlook. U kunt de mail op uw telefoon, laptop of pc ontvangen of gebruik maken van webmail. 

Ook als u geen website wilt maar wel een eigen emailadres wilt kunt u bij ons terecht. Neem gerust vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

Wat als mijn vraag er niet tussen staat?

Wij weten natuurlijk ook niet welke vraag u wilt stellen. Daarom hebben we ons best gedaan om de meest gestelde vragen te beantwoorden. Maar heeft u een vraag die u nog niet beantwoord heeft, vul dan bovenstaand formulier in. Wij zullen zo snel mogelijk reageren en wie weet, staat uw vraag binnenkort hierbij!

Klaar om uw idee te realiseren?

Ik denk graag met u mee!
Ontvang een vrijblijvende offerte